Om Oss

This post is also available in: enEnglish (Engelska)

Diversity: the art of thinking independently together. // Malcolm Forbes

Andreas Luther

Andreas Luther, entreprenör och en certifierad supply chain specialist, välkänd inom sitt område av expertis bland många industriella automationsföretag och andra. 15 år i ledande positioner i den här branschen har gett honom en unik vy av hela spektrat som omfattar alla erkända leverantörer samt slutkunder inom embedded-marknader. Han är en av grundarna och VD för HighTech IoT Nordic AB. Andreas arbetar noggrant för att sammanföra alla aspekter av hans nya roll, samt att ha en Hawk-eye överblick och know-how när försörjningskedjan skall byggas för detta företag. Han säkerställer att man fokuserar på hållbarhet och win-win för alla inblandade parter, från leverantör till slutkund.

Keith Jeminen

Keith Jeminen, tekniskt ansvarig och medgrundare av HighTech IoT Nordic AB. Keiths expertområde ligger i teknisk toppstyrning och integration av processer och system i hela företaget. Hans 10 års erfarenhet av bland annat produktion, support och ledande befattningar har lett till en unik uppsättning av färdigheter som låter honom arbeta effektivt med alla tekniska frågor. Keith har arbetat med alla typer av hårdvara och system och har en gedigen kunskap inom ett brett spektrum av områden. Exempelvis; installations-packning för sjukhus, dokumentation för ISO-standarder, produktutveckling, skräddarsydda inbyggda operativsystem, OS-anpassning, avancerad hårdvara och felsökning av programvara samt nya systemintegrationer , inklusive men inte begränsat till EPR-system, support och service och molnmigrationer.

 

Neovius Data & Signalsystem

Lennart Neovius, styrelseledamot och mentor. Lennart Neovius blev kontaktad av grundarna i ett tidigt skede av företagets skapelse på grund av hans många års erfarenhet och unika uppsättning av färdigheter av vilka han kan ge en hel del input, minst sagt. Lennart Neovius är programmeraren och skaparen av många tillämpningar, inklusive men ej begränsat till Soundswell röstanalys-programvara. Lennart är allmänt erkänd inom sitt område av expertis och med sin stora erfarenhet i branschen kommer han in i bilden när det uppstår svårlösta problem eller när vi, grundarna, behöver input. Under flera år var han CTO på Andreas och Keith´s f.d. arbetsplats. Sedan startade han sin egen verksamhet; Neovius Data & Signalsystem AB, med fokus på sina egna produkter istället.